Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









dissabte, 4 de maig del 2013

UNA TEORIA MOLT IMPORTANT: TEORIA ECOLÒGICA DE BRONFENBRENNER

En els meus estudis de llicenciatura en Psicopedagogia  recordo un concepte super important en l'Etapa d'Educació Infantil, tenir en compte els dos contextos on viu l'infant i la necessitat d'unificar aquests dos contextos per tal que el nen/a vegi coherència en els àmbits on participa.

Producte d'aquesta reflexió que considero puntal en el treball educatiu  és la creació del meu  blog per compartir amb la família, la vertadera protagonista del procès educatiu dels seus fills en quant a valors, comportaments, conductes, hàbits. 

L'escola ajuda al desenvolupament de totes les capacitats i potencialitats dels nens i nenes junt amb la seva família.

La necessària col·laboració entre contextos repercuteix en l'èxit de la tasca educativa i que sempre ha de ser compartida.

Per a saber més, l'article que enllaço a continuació podeu llegir una miqueta més...


http://aula.grao.com/revistas/aula/045-presente-y-futuro-de-la-educacion-especial--habitos-y-normas/familia-y-escuela-dos-contextos-y-un-solo-nino

2 comentaris:

Ana Martínez ha dit...

Muy intereante, Pilar. Gracias por compartirlo. Un beso.

Pilar Labalsa López ha dit...

Gracias Ana por tu comentario. Un abrazo